четвъртък, 19 юни 2014 г.

Яйчено руло с пилешка плънка



Продукти за рулото:
  • 6 яйца
  • 1 майонеза
  • 250-300 г кашкавал
Продукти за плънката:
  • 300-400 г сварено и обезкостено пилешко месо
  • 5-6 кисели краставички
  • 1 малко бурканче лютеница
Яйцата се разбиват леко на ръка, прибавят се майонезата и настъргания кашкавал. Сместа се изсипва върху хартия за печене в тавата от печката и се запича на 180 градуса до зачервяване.
Докато омлета изстива се приготвя плънката. Към накъсаното пилешко месо се прибавят нарязаните на ситно краставички и лютеницата. Всичко се разбърква до обединяване на продуктите.
Изстиналият вече омлет се обръща и върху него се поставя плънката. 



Завива се на руло...



...поставя се отново в тавата и се запича за около 15-20 минути за обединяване на вкусовете. 
Вкусно и лесно за приготвяне ястие, с което можете да впечатлите и вашите гости. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар