Първият път като направих питката, тестото го разточих малко по-дебело, на правоъгълник с размери около 50/40 см. На другият ден реших да разточа тестото колкото се може по-тънко и отново я оформих по-същият начин. И двата начина са красиви и ми е трудно да определя фаворита си 😊Показвам снимки и на двете питки.
Продукти:
- 2 яйца М
- 250 мл прясно мляко
- 50 мл олио
- 1 ч. л. сол
- 1 ч. л. захар
- 7 г суха мая
- 550 г брашно
- 40-50 г меко краве масло
Приготвяне:
Прясното мляко леко се затопля заедно със солта.
Брашното се пресява. Прави се кладенче и в него се прибавят захарта, маята, яйцата без единият жълтък, олиото и топлото мляко.
Замесва се меко тесто. Ако яйцата са ви по-големи, ще ви е необходимо и още малко брашно.
Тестото се поставя в намаслена купа, покрива се със стреч фолио и се оставя на топло да втаса.
Втасалото тесто леко се премесва и се разточва на правоъгълник с приблизителни размери 50/40 сантиметра.
Намазва се с омекналото масло.
Правоъгълникът се навива на руло. Разрязва се през средата по дължина.
Всяка половинка се навива на охлюв, като среза оставя отвън.
Получават се 2 кръга.
Поставят един върху друг във йенска тенджера (или подобна форма) с размери d 20 см и h 10 см, като формата от вътрешната страна е облепена с хартия за печене.
Всяка половинка се навива на охлюв, като среза оставя отвън.
Получават се 2 кръга.
Поставят един върху друг във йенска тенджера (или подобна форма) с размери d 20 см и h 10 см, като формата от вътрешната страна е облепена с хартия за печене.
Питката се оставя отново да втаса. Намазва се с отделеният жълтък, които е разреден с няколко капки олио и прясно мляко. От жълтъка ще ви остане, не го слагайте целият.
Питката се пече в предварително загрята фурна на 160 градуса 50-55 минути. След 30 минута на печенето може да покриете питката с алуминиево фолио. Понеже питката се получава доста висока, следете печенето, може да отнеме повече време, в т. ч. зависи и от формата, в която печете. Различният материал на форми и тавички поемат, и отдават различно топлината.
След като питката е опечена, отгоре се намазва с помощта на четка с краве масло.
Приятен апетит!
Моля, когато ползвате рецептата давайте линк към нея! Рецептата, текста и снимките са авторски. Моля, спазвайте закона за авторското право! Благодаря ви!
Обикновено след публикацията на дадена рецепта се коментира нейните вкусови качества, но сега ще коментирам името на питката.
Когато взех да пиша публикацията много се замислих как се изписва KRUFFIN на български. Доста се порових из Интернет, дори в сайта за правопис, но противоречията бяха на лице. Една дама ми обърна внимание откъде идва думата и тогава се сетих да се допитам, и до по-достоверен източник.
И така: думата идва от съчетанието на думите croissant + muffin = КРоасан + мЪФИН. Което означава, че правилното изписване е КРЪФИН.
Съжалявам, ако съм ви заблудила с първоначалното наименование на питка Круфин, за което се извинявам!
Редактирам публикацията с вярното име, а именно Кръфин!
Моля, когато ползвате рецептата давайте линк към нея! Рецептата, текста и снимките са авторски. Моля, спазвайте закона за авторското право! Благодаря ви!
Обикновено след публикацията на дадена рецепта се коментира нейните вкусови качества, но сега ще коментирам името на питката.
Когато взех да пиша публикацията много се замислих как се изписва KRUFFIN на български. Доста се порових из Интернет, дори в сайта за правопис, но противоречията бяха на лице. Една дама ми обърна внимание откъде идва думата и тогава се сетих да се допитам, и до по-достоверен източник.
И така: думата идва от съчетанието на думите croissant + muffin = КРоасан + мЪФИН. Което означава, че правилното изписване е КРЪФИН.
Съжалявам, ако съм ви заблудила с първоначалното наименование на питка Круфин, за което се извинявам!
Редактирам публикацията с вярното име, а именно Кръфин!
Красота!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, Тити!
ИзтриванеПрекрасна...на мен ми прилича на голяма роза👍👍❤
ОтговорИзтриванеМного благодаря!
ИзтриванеПрекрасна е
ИзтриванеИзглежда много хубаво и навярно е много вкусна. Благодаря!
ОтговорИзтриванеБлагодаря много! Питката наистина е много вкусна!
ИзтриванеНе само вкусна, просто е перфектна. От това тесто правим и пици и меки и, всичко се омита на мига.
ИзтриванеБезкрайни благодарности.
Поли, и аз благодаря за коментара! Много се радвам, че тестото е вкусно и универсално!
ИзтриванеПоздрави!
Разкош! Ще се яде пак тесто.
ОтговорИзтриване:) Благодаря! Трудно е да се откажем от тестените вкусотии :)
ИзтриванеУникална красота, Хриси! И двете питки ми харесаха. :)
ОтговорИзтриванеСърдечно благодаря, Светле!
ИзтриванеПоздрави и хубава вечер!
Браво на майстора .Изглежда супер.Ще опитам и аз.
ОтговорИзтриванеМного благодаря!
ИзтриванеПитката е много вкусна и ефектна, и ще се радвам да я направят повече хора!
Поздрави!
Пробвали ли сте да сложите сирене в питката ?
ОтговорИзтриванеОще като направих питките и имах идея да сложа сирене, но още не съм стихнала до изпълнението.
ИзтриванеСтрахотна!Браво !Мерси!
ОтговорИзтриванеБлагодаря! :)
ИзтриванеСтрахотно изглежда! И аз ще я пробвам! Веднъж бях правила подобно навиване, но само на един ред, не на два. Но тази ще я пробвам, уникална е! Браво, възхищавам ви се!
ОтговорИзтриванеМного благодаря за хубавите думи!
ИзтриванеНавиването е характерно за кръфините, и аз от там съм взаимствала идеята.Ще се радвам да я видя и във Ваше изпълнение!
Хубав ден!
Здравейте! Къде мога да ви покажа снимки от моето творение.
ИзтриванеЗдравейте!
ИзтриванеСнимките може да покажете в страницата ми във Фейсбук ,,Животът може да е вкусен"
Хартията намазвате лие с мазнина
ОтговорИзтриванеНе, хартията не се намазва с мазнина, защото е за печене.
ИзтриванеАко тенджерата е с незалепващо покритие, ще бъде лу необходимо отново да е с хартия за печене?
ОтговорИзтриванеПредполагам, че няма нужда. Тази питка, я опекох в йенска тенджера и затова сложих хартия за печене. Имам една уникална тава за питки, която е с незалепващо покритие и никога не слагам хартия.
ИзтриванеАко ми позволите, искам да изкажа мнението си: Дори да е с незалепващо покритие съда за печене трябва да се използва хартия за печене. Хартията поема отделената влага при печене и не я връща обратно в питката/хляба. Така се предпазва долната кора от овлажняване.
ИзтриванеПриятно печене!
Много благодаря за изказаното мнение! Всеки един трик и опит за приготвяне на храна е добре дошъл в моят блог.
ИзтриванеХубав ден!
Уникална!Ще имате верни последователи.
ОтговорИзтриванеНаслада за сетивата,благодаря!
Благодаря много за хубавите думи!
ИзтриванеПоздрави!
Браво! Изглежда много добре!
ОтговорИзтриванеБлагодаря много!
ИзтриванеИзвинете, но бихте ли пояснили от къде идва името Кръфин? Срещала съм Крофин, като съчетание от кроасан и мъфин,Краффин в руските сайтове, също.Благодаря! Питката е страхотна!
ОтговорИзтриванеЗдравейте, Таня!
ИзтриванеЯвно не сте прочела публикацията ми докрай. Написала съм откъде идва името, но в крайна сметка всеки може да си преведе както си иска думата ,, kruffin".
Поздрави и благодаря!
Здравейте, мога ли да попитам как се слагат рулата едно върху друго ли? Благодаря!
ОтговорИзтриванеЗдравейте, Ники!
ИзтриванеРулото се разрязва на две през средата надълго и всяка част се навива на охлюв, които се слагат в тава едно върху друго. За да се получи тази форма питката задължително трябва да се постави и пече в съд не по-голям от 20 см. в диаметър, и височина минимум 10 см.
Знам,че ще се загуби ефекта,но все пак мислите ли,че двата "охлюва' могат да се изпекат един до друг в по-голям съд?
ОтговорИзтриванеНяма никакъв проблем отделно да се изпекат ,,охлювите'' или един до друг, но питката няма да има същият вид. Вкусът ще е същият ... всеки сам избира как да си оформи питката.
ИзтриванеПоздрави!
Прекрасна! Ще я направя!
ОтговорИзтриванеБлагодаря много! Ще се радвам да видя питката и в твое изпълнение!
ИзтриванеПоздрави!
извинявайте Христина, но не ми стана ясно дали мога да ползвам вентилатор на фурната?
ОтговорИзтриванеИначе наистина изглежда перфектна и предполагам е с невероятен вкус!
Питките съм ги пекла с вентилатор, но все пак всеки си познава печката и решава как да пече.
ИзтриванеБлагодаря много!
Страхотна питка!
ОтговорИзтриванеКак я печете?
Благодаря!
ИзтриванеВ публикацията съм обяснила как се пекат питките.
Поздравления за начина по който сте ни представили рецептата! Личи си, че имате голям опит и високо ниво на интелигентност. Благодарим Ви!
ОтговорИзтриванеМного благодаря за високата оценка!
ИзтриванеМоято идея е, че когато представям дадена рецепта, трябва да е максимално описана, за да е достъпна за хората, които искат да я направят. Радвам се, че поне малко съм постигнала това.
Поздрави!
Прекрасни питки.Сигурно са и много вкусни!!! Имате златни ръце!!!Личи си ,че готвите с много любов,затова се получава тази красота!!!
ОтговорИзтриванеМного, много благодаря!
ИзтриванеУсмихнахте ми денят! :)
Благодаря за невероятната идея за оформяне, питката стана уникална 😊
ОтговорИзтриванеИ аз благодаря за доверието!
ИзтриванеРадвам се, че питката вие харесала!
Изглежда много вкусна! Нямам търпение да изпробвам рецептата!
ОтговорИзтриванеБлагодаря много!
ИзтриванеЩе се радвам на отзив след като направиш питката!
Невероятно вкусна питка,аз я направих със кашкавал!
ОтговорИзтриванеНели, много се радвам, че питката ти е харесала! Вярвам, че с добавка на кашкавал е била уникална!
ИзтриванеПоздрави!
Благодаря за прекрасната рецепта ! Невероятно вкусна и красива се получи.
ОтговорИзтриванеЮлия, много се радвам, че рецептата ти е харесала!
ИзтриванеПоздрави!
Може ли тестото да се прави в хлебопекарна?
ОтговорИзтриванеНяма проблем тестото да се замеси в хлебопекарна.
ИзтриванеЧудесна рецепта. Много добро и подробно обяснение. Прекрасни снимки. Следвах инструкциите, получи ми се непоносимо прекрасна, според съпругът ми :-) Утре ще я направя пак и ще си поканя гости да се изфукам :-) Благодаря ви.
ОтговорИзтриванеМного се радвам, че питката се е харесала на цялото семейство!
ИзтриванеБлагодаря за доверието!
Поздрави и усмихнат ден!
Страхотна стана ,благодаря Ви!!!
ОтговорИзтриванеВаня, Благодаря много!
ИзтриванеПоздрави!
Здравейте,рулото само от един пласт ли е? Изглежда ми от снимката че са няколко правоъгълника един върху друг?
ОтговорИзтриванеБлагодаря предварително!
Здравейте!
ИзтриванеРулото е само на един пласт. След като кората тесто се навие се получават тези пластове.
Поздрави!
Колко е дебелината на разтопеното тесто
ОтговорИзтриванеНе съм мерила дебелината, отбелязала съм размера на разточеното тесто.
ИзтриванеКак се пече в иенска тенджера в предварително загрята фурна не разбрах.
ОтговорИзтриванеНаписала съм, че питката се пече в предварително загряла фурна на 160 градуса.
ИзтриванеНевероятна! От както я направих за първи път, преди около 2 седмици, днес я правя за 4-ти. Всички са влюбени във вкуса и разбира се .... тази красота... няма как да се подмине. Замесвам я в хлебопекарна, оформям и после втасва във фурната. Нямам неуспешен опит. Благодаря Ви, за споделената рецепта!
ОтговорИзтриванеРуми, благодаря за хубавите думи, които са много радващи и стоплящи сърцето ми!
ИзтриванеБъдете здрави и се наслаждавайте всеки ден на вкусотии!
Поздрави!
Здравей Хриси,рецептата е много хубава !Изпробвах я и стана страхотна!!!Благодаря, следващия път като я правя мисля да сложа и сирене.
ОтговорИзтриванеЗдравей!
ИзтриванеРадвам се, че и на теб рецептата ти е харесала! И със сирене, и с кашкавал питката ще е още по-вкусна!
Поздрави!
Благодаря Ви за уникалната рецепта! Направих я! Вълшебен вкус,пухкава, с хрупкава коричка! Всичко сте описали много точно, спазих указанията и за тева се получи, благодаря ви още веднъж! Адмирации за кулинарните ви умения и авторски рецепти!
ОтговорИзтриванеМариЯнче, и аз благодаря за доверието и хубавите думи!
ИзтриванеМного се радвам, че питката се е харесала на вашето семейство!
Поздрави!
Браво!Възхитена съм. Произведение на кулинарното изкуство!
ОтговорИзтриванеСърдечно благодаря!
ИзтриванеПоздрави!
Здравейте! С риск да задам смешен въпрос, ще попитам - Трябва ли преди местенето сухата мая да се възбуди?
ОтговорИзтриванеБлагодаря!
Здравейте! Много хубав въпрос ми задавате... Като чета доста рецепти за питки има разминаване в активирането на маята. Аз ще ви отговоря както постъпва аз. Дали е правилно или не, на мен питките ми се получават по този начин. В повечето случай използвам суха мая и никога не я активирам. Поставям я директно в ,,кладенчето'', което правя от пресятото брашно. Когато работя с прясна мая, тогава я активирам с част от топлата течност, която е дадена за питката и захарта.
ИзтриванеПоздрави и успех!
Страхотна рецепта.Ако се ползва прясна мая колко грама да е според вас?Благодаря
ОтговорИзтриванеБлагодаря! :)
Изтриване1/2 кубче или 20 грама мая е достатъчна за питката.
Много ви благодаря! Супер е! Поздрави!
ОтговорИзтриванеБлагодаря! :)
ИзтриванеПоздрави и от мен!
За първи път правя питка, и направих точна тази за първия рожден ден на внучката ми. Стана много хубава. Благодаря за рецептата!
ОтговорИзтриванеЕха, Таня, много се радвам, че си избрала моята питка за първият рожден ден на внучката си!
ИзтриванеНека да е жива, здрава, весела и много обичана!
Благодаря за доверието!
Направих питката за Гергьовден, но не успях да я снимам защото бързахме за гости у сватовете.Но стана много вкусна,с разлика че малко ми се разля, защото съдът ми беше по-голям.
ОтговорИзтриванеМного благодаря за доверието и на този хубав български празник си решила да направиш тази питка!
ИзтриванеКогато се пече питката в по-голям съд няма начин да не се разлее, но важното е, че е вкусна и направена с любов!
Благодаря за рецептата! Много вкусна се получи. Аз сложих и сирене. Спазих рецептата, но не бухна така добре. Може би е трябвало да втасва по-дълго. Как мислите?
ОтговорИзтриванеИ аз благодаря за доверието!
ИзтриванеЗа да не бухне питката може би наистина е трябвало още да втаса или е имало проблем с маята.
Вярвам, че със сирене е станала много вкусна.
Поздрави!
Благодаря!Чудесна!
ИзтриванеБлагодаря ви за споделената рецепта.Следвах вашите стъпки и се получи невероятна питка
ОтговорИзтриванеМного се радвам, че питката се е получила вкусна и е допаднала на семейството Ви!
ИзтриванеИ аз благодаря за доверието!
Много добре се получи
ОтговорИзтриванеРадвам се, Гери! :)
ИзтриванеС риск да ви задам неподходящ въпрос като я печете първо на долен реотан ли я пускат или само на 160гр на два реотана
ОтговорИзтриванеВсички печки пекат различно. Споделила съм как аз съм я опекла ... едновременно пека на двата реотана с вентилатор.
ИзтриванеПекох такава питка, макар, че според рецептата се наричаше "Крънч", със същите съставки и грамажи. Наръсих леко със сирене и тъй като съдът ми за печене бе с по-голям диаметър - навих двете части на охлюв последователно, като леко посуках всяка част. Не се получи тази форма, но вкусът е наистина прекрасен. Гостите ми зарязаха другите ястия и я хапнаха с шарена сол. Със сигурност ще намеря подходящ съд и ще пробвам и този начин на оформяне, благодаря Ви и успех в кухнята.
ОтговорИзтриванеБлагодаря за споделеното!
ИзтриванеНе претендирам, че някой друг не се е сетил да направи такава питка, но като потърсих из Интернет, не намерих такава питка. Съставките и грамажите на питката съм ги направила в съотношението на съда, в който реших да я опека.
А относно името, съм обяснила защо съм я кръстила така.
Поздрави!
В блога имам рецепта за питка Крънч. Има сходства при направата на двете питки, но все пак са различни.
ИзтриванеБлагодаря Ви !
ОтговорИзтриванеИзглежда лесна и ще я пробвам,за да разбера и вкусът.
Да, питката е много лесна за направа. Ще се радвам да я направите и споделите впечатленията си!
ИзтриванеПоздрави!
Уникална питка! Благодаря за рецептата!
ОтговорИзтриванеНики, благодаря много!
ИзтриванеРадвам се, че питката ви е харесала! :)
Браво!
ОтговорИзтриванеБлагодаря! :)
ИзтриванеСтрахотна е
ОтговорИзтриванеБлагодаря! :)
ИзтриванеМного е хубава! Браво!
ОтговорИзтриванеСърдечно благодаря!
ИзтриванеА проблем ли е ако маята се разтвори предварително в топлото мляко. Понеже аз така практикувам. Благодаря предварително. А питката изглежда апетитна и ще я изпробвам.
ОтговорИзтриванеНяма проблем маята да се разтвори в прясното мляко или в част от него. Понякога и аз така практикувам.
ИзтриванеБлагодаря!
Поздрави!
Винаги съм се доверява Ла на таланта ти ине съм грешила. Браво Хриси, неотразима си. Възхищавам ти се. Бъди все така всеотдайна и слънчева.
ОтговорИзтриванеМного благодаря за хубавите думи и пожелания!
ИзтриванеПоздрави!
Здраве и слънчеви дни!
Страхотна но тавата ми беше голяма.Благодаря
ОтговорИзтриванеБлагодаря!
ИзтриванеЗа да се получи точно тази форма, трябва да се спази диаметъра на тавата. Но, важното е да е вкусно и направено с любов.
Браво!Много сполучлива рецепта. Благодаря Ви ,че споделяте опита си!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, Мария!
ИзтриванеПоздрави и слънчева неделя! :)
Благодаря ви!Ще я пробвам,много ми хареса.
ОтговорИзтриванеВ какъв друг съд може да се пече? В тавас височина около 5 см дали ще стане?
ОтговорИзтриванеПитката може да се опече и в по-голям диаметър тава, но няма да се получи тази форма. Вкусът ще е същият, само формата ще е различна.
ИзтриванеБраво за прекрасното описание!
ОтговорИзтриванеНаправих е по описанието от вас и стана страхотна.
Свърши за нула време!
Сърдечно благодаря, Миленка!
ИзтриванеРадвам се, че съм била полезна!
Поздрави!
Супер питка,точно обяснение.
ОтговорИзтриванеСтана страхотна и на вид о на вкус.
Отново благодаря, Миленка!
ИзтриванеДа ви е сладко!
👍😊
ОтговорИзтриванеНе съм правила никога питка, но този път се престраших! ... И обрах овациите на всички! Благодаря за прекрасната рецепта!
ОтговорИзтриванеИ аз благодаря за доверието!
ИзтриванеПитката е лесна за направа и се радвам, че се е получила и всички са доволни!
Поздравления!
И аз съм я правила. Страхотна е и изглежда много добре
ОтговорИзтриванеСърдечно благодаря!
ИзтриванеИ аз благодаря за доверието! Радвам се на ответни коментари, за мнението на моите последователи!
ОтговорИзтриванеВесели празници!
Колко време е необходимо да втаса тестото?
ОтговорИзтриванеВтасването на тестото зависи от температурата на помещението където е питката. Времето е много относително, но при топло помещение би трябвало да втаса за 1 1/2- 2 часа.
ИзтриванеНевероятна питка! Такава не бях ял! Благодаря за неповторимото блаженство, което ни сподели!
ОтговорИзтриванеМного се радвам, че питката се е харесала на вашето семейство!
ИзтриванеБъдете здрави!
Пишете, че печете в загрята фурна в йенска тенджера. Няма ли опасност да се спука стъклото?
ОтговорИзтриванеНяма опасност да се спука тенджерата, защото питката е втасала в нея и по принцип стъклото се е затоплило.
ИзтриванеМного благодаря за рецептата и обясненията към нея. Страна страхотно и много вкусно. Само добавих сирене и пекох на един ред във форма за кекс.
ОтговорИзтриванеИ аз благодаря, че се доверихте на моята рецепта! С добавка на сирене, вярвам че питката е била фантастична.
ИзтриванеСтрахотна е! Пробвах я и се получи! Много Ви благодаря!!
ОтговорИзтриванеКриси, и аз благодаря за доверието!
ИзтриванеСтрахотна питка,ще я пробвам непременно!
ОтговорИзтриванеСърдечно благодаря! Няма да съжалявате, питката е много вкусна!
ИзтриванеТози красавец КРЪФИН украси и нашата Новогодишна трапеза.Получи се страхотно.Вкусът е божествен!Огромно БЛАГОДАРЯ за чудесната рецепта и описанието към нея!
ИзтриванеЗдрава и щастлива Нова Година Ви желая!
Много, много се радвам, че питката е красила Новогодишната Ви трапеза!
ИзтриванеБлагодаря за доверието!
Здрава и весела Нова година!
Питката е страхотна! Вкусна, лесна, чудна! Благодаря много за рецептата!
ОтговорИзтриванеМного се радвам, че питката Ви е харесала!
ИзтриванеИ аз благодаря за отзива!
Страхотна рецепта! Благодаря!
ОтговорИзтриванеМного благодаря за хубавият отзив!
ИзтриванеРецептата е страхотна и много добре описана. Благодаря Ви за труда. Аз я направих за първи път и се получи вкусна и красива. Поздрави.
ОтговорИзтриванеМного се радвам, че съм била полезна и сте се насладили на вкусна питка!
ИзтриванеСтрахотно изкушение!Благодаря ви!Ще се пробвам тези дни!
ОтговорИзтриванеИ аз благодаря! Ще чакам отзиви и мнение!
ИзтриванеЗдравейте, от моята баба и майка знам, че йенското стъкло не се слага в загрята фурна. След като тази рецепта е така, това означава ли, че и други ястия могат да се приготвят така?
ОтговорИзтриванеЗдравейте! Да, правилно са Ви научили майка ВИ и баба Ви ... и аз така знам, но понеже питката е втасала в иенски съд, който се е затоплил и затова няма проблем да се опече в предварително загрята фурна. Ако печете друго ястие, предполагам, че ако съда не е много студен, ще може да печете в загрята фурна.
ИзтриванеАз направих пица от тестото, но вместо прясно мляко- айран, приготвено в хлебопекарна. Блатът става много въздушен и лек.
ОтговорИзтриванеСтрахотна идея!
ИзтриванеБлагодаря за споделеното!
Прекрасно изглежда!Още утре ще опитам да я направя!
ОтговорИзтриванеБлагодаря много! Ще се радвам да споделите впечатленията си!
ИзтриванеАко нямам хартия и двете кръгчета едно върху друго ли е
ОтговорИзтриванеДа, двата кръга се слагат един върху друг. А колкото до хартията ... мисля, че във всяко домакинство я има, ако не, трябва ви съд с тефлоново покритие.
ИзтриванеПрекрасно изглежда! Ще я пробвам и аз! Поздрави!
ОтговорИзтриванеБлагодаря за доверието! Поздрави!
ИзтриванеМного е красива предполагам и вкусна
ОтговорИзтриванеМного благодаря! Питката освен красива се получава и много вкусна.
ИзтриванеКрасота за очите и душата!Благодаря за рецептата.Още днес се захващам да я направя и да изненадам децата!
ОтговорИзтриванеСърдечно благодаря за хубавите думи! Ще се радвам изненадата да е приятна и вкусна!
ИзтриванеПравя питката за пореден празничен ден от две години насам!!!
ОтговорИзтриванеБлагодаря Ви, че споделихте рецептата за тази невероятна вкусотия!!!
И аз благодаря за доверието! Много се радвам, че съм била полезна!
ИзтриванеПерфектна е ! Благодаря за рецептата и точните инструкции и снимки !Винаги залагам на тази рецепта😋
ОтговорИзтриване