tag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post6651886303181219363..comments2024-03-05T20:55:04.915+02:00Comments on Животът може да e вкусен: Печени сини сливиHristinka Kolevahttp://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-42062928688735441102015-08-30T18:04:55.801+03:002015-08-30T18:04:55.801+03:00Благодаря за споделената рецепта! Благодаря за споделената рецепта! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-86706851633826293312015-08-30T18:03:27.586+03:002015-08-30T18:03:27.586+03:00Благодаря, Анонимен!
Печените сливи могат да се на...Благодаря, Анонимен!<br />Печените сливи могат да се направят дори и без захар, стига сините сливи да са достатъчно сладки. Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-89819226299191242072015-08-30T18:02:02.220+03:002015-08-30T18:02:02.220+03:00...и на нас, Веси :)...и на нас, Веси :)Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-81710653342166413402015-08-30T18:01:22.426+03:002015-08-30T18:01:22.426+03:00Сърдечно благодаря, Бети! :)
Прекрасни дни! Сърдечно благодаря, Бети! :)<br />Прекрасни дни! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-78666886926038874172015-08-30T18:00:41.022+03:002015-08-30T18:00:41.022+03:00Никога не съм чувала за добавяне в сладкото толков...Никога не съм чувала за добавяне в сладкото толкова много винен оцет, но щом казвате може и да е хубаво :)<br />А колкото до ароматите, всеки сам си преценява какви миризми да използва :)<br />Поздрави! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-53955778379585758512015-08-30T17:58:04.607+03:002015-08-30T17:58:04.607+03:00Габи, сладкото от печените сливи е едно от най-хуб...Габи, сладкото от печените сливи е едно от най-хубавите и ароматни. Имаш ли възможност непременно си направи. <br />Прегръдки! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-1617931115660142842015-08-30T17:56:10.259+03:002015-08-30T17:56:10.259+03:00Има и за вас от сладкото. Дано тази мисъл те успо...Има и за вас от сладкото. Дано тази мисъл те успокоява при чистенето на фурната :)<br />Прегръдки!!! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-26310043311491968702015-08-30T12:57:05.740+03:002015-08-30T12:57:05.740+03:00Изчиствам 2 кг. сливи, поставям в тава с меката ча...Изчиствам 2 кг. сливи, поставям в тава с меката част нагоре, посипвам с 600 гр. захар и оставям да престоят 1 нощ. На другия ден ги поръсвам с мъничко лимонтозу и ги пека. Не слагам никакви миризми, канели и т.н. Топли ги насипвам в бурканчета и обръщам с капачките надолу. Не ги обичаме прекалено сладки. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-46645719532329513762015-08-29T22:55:34.833+03:002015-08-29T22:55:34.833+03:00Лимонтозу не слагам. Така пека сливите от много го...Лимонтозу не слагам. Така пека сливите от много години и не съм имала проблем с консервирането. <br />Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-14417528675935766052015-08-29T21:46:05.589+03:002015-08-29T21:46:05.589+03:00Прекрасно е печеното сладко. И моята рецепта е същ...Прекрасно е печеното сладко. И моята рецепта е същата,но утре ще пробвам 1кг.захар на 3 кг. сливи,защото много сладко ми дойде.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-82707053394237656292015-08-29T20:48:45.373+03:002015-08-29T20:48:45.373+03:00Много любимо!Много любимо!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-72293946509880935762015-08-29T20:46:58.045+03:002015-08-29T20:46:58.045+03:00Чудесно е станало, Хриси! Всякакви начини за приго...Чудесно е станало, Хриси! Всякакви начини за приготвяне на сливи харесвам! Чинийката ти е страхотна!<br />Хубава съботна вечер!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-59530439454282021082015-08-29T20:42:17.969+03:002015-08-29T20:42:17.969+03:00А лимонтузу не се ли слага?А лимонтузу не се ли слага?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-76721007442210655182015-08-29T12:25:44.220+03:002015-08-29T12:25:44.220+03:00Много хубаво се получава, а моята рецепта е: 3 кг....Много хубаво се получава, а моята рецепта е: 3 кг. сливи, 1 кг. захар и към края на варенето се прибавя 1 винена чаша винен оцет, а сливите се варят с пръчка канела, която после се изважда . Започва да мирише на есен...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-34119310632946282002015-08-29T00:14:56.652+03:002015-08-29T00:14:56.652+03:00Не съм опитвала печено сладко, но предполагам, че ...Не съм опитвала печено сладко, но предполагам, че е вкусно. <br />Взимам си с една голяяма лъжица от твоето!<br />Прегръдки и хубав уикенд!gabrielatsulinhttps://www.blogger.com/profile/13740442802492146444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-86831027141789799862015-08-28T23:42:29.047+03:002015-08-28T23:42:29.047+03:00Много хубаво е станало! И аз днес исках да смая Р...Много хубаво е станало! И аз днес исках да смая Роби с печено сладко(не беше чувал за такова), ама не прецених тавата, тясно му беше вътре и сега имам да чистя фурна, а сладкото доварих на котлона! :)<br />Ще опитам пак в близките дни! <br />Прегръдка! <br />Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.com