tag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post7287038990022286529..comments2024-03-05T20:55:04.915+02:00Comments on Животът може да e вкусен: Етърски фъчовеHristinka Kolevahttp://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-77685989499923218692015-12-28T10:23:06.953+02:002015-12-28T10:23:06.953+02:00Здравейте!
Като видя, че сместа е по-рядка я бърк...Здравейте! <br />Като видя, че сместа е по-рядка я бъркам докато започне да се сгъстява.Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-24793190467190217962015-12-27T20:06:47.087+02:002015-12-27T20:06:47.087+02:00А ако останат в течно състояние това,което е на пъ...А ако останат в течно състояние това,което е на първата снимка и какво правиш после? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-79764016963995812282015-01-06T21:24:27.277+02:002015-01-06T21:24:27.277+02:00Много се радвам, че съм Ви била полезна. Аз не съм...Много се радвам, че съм Ви била полезна. Аз не съм толкова голям познавач на приготвянето на фъчовете, но споделих моите провали и успехи. <br /> Има много рецепти, които са характерни за отделни райони и е много хубаво, който ги знае да ги сподели.<br />Поздрави и успех! <br />Споделете как сте се справили с тези капризни фъчове! :) Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-50540320734838129682015-01-06T19:35:03.182+02:002015-01-06T19:35:03.182+02:00много,много се радвам,че открих познавач на тази л...много,много се радвам,че открих познавач на тази любима моя рецепта.... днес изхвърлих един неуспешен опит и се разрових в нета и ето Ви Вас :) В моето детство тези фъчове са оставили ярка следа :) всяко лято гостувах на моя леля там и тя приготвяше това изкушение! за мен това с ключа бе истинско вълшебство,и то с определен ключ(нейният беше превързан към една щипка за пране,за да не се опари в сиропа) и така до днес<br />намерих записана рецептата от мама в доста телеграфичен стил и о,ужас излях горещия сироп в белтъка и се разминах с прекрасните очаквания,да похапнем фъч :(<br />сега вече е сигурно,че следващият опит ще е успешен!!! благодарение на Вас!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-44756092936412038822014-12-13T22:37:37.910+02:002014-12-13T22:37:37.910+02:00:))) <3:))) <3Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-10489838656070753482014-12-13T14:05:52.060+02:002014-12-13T14:05:52.060+02:00Благодаря, Хриси за сладкото изкушение, наречено Е...Благодаря, Хриси за сладкото изкушение, наречено Етърски фъч! Направила си ги като "Баш майстор"!!! Страхотен вкус! Благодаря за вкусните смокини! Весели празници, Хриси! Благодаря!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02836157111677292696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-68850598704146190752014-12-03T15:47:12.277+02:002014-12-03T15:47:12.277+02:00Веси, ние с тези общи познати май ще излезем още м...Веси, ние с тези общи познати май ще излезем още малко и роднини.:))) <br />Ние също от години почиваме на Китен. Погледни публикацията ми за Сладкиша със смокини и че видиш какво хубаво местенце сме си намерили в Китен. Другото лято може и да се засечем там :)))<br />...и се върнете с твоя съпруг към хубавите си спомени с едно посещение на Габрово.<br />Имаш и от мен една голяма прегръдка! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-40875894046661415562014-12-03T15:38:35.062+02:002014-12-03T15:38:35.062+02:00Гери, и на мен ми беше много интересна тази технол...Гери, и на мен ми беше много интересна тази технология с ключа :)<br />Габровска идея - неможе един ключ да го използваш само за вратата, трябва да има приложение и в други области :))))<br />Поздрави и хубав ден! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-27275584321214393272014-12-02T23:41:15.379+02:002014-12-02T23:41:15.379+02:00Я, колко интересно! Особено пък ключа, знам ли дал...Я, колко интересно! Особено пък ключа, знам ли дали ще намеря такъв...<br /><br />Ама Хриси, ти от Габрово ли си...познавам още една страхотна кулинарка от там - Габи, но тя живее в Испания вече. <br />А също така имаме едни добри познати, които имат заведение и в Китен, и в Габрово - пицария с китайски ресторант(смесено) От 25 години всяка година на Китен ходим там, макар тази година обаче ги нямаше, а в Габровското заведение бяха ходили само децата, някакъв "дракон"се казваше май.<br />И трето - имаме много хубави спомени с мъжа ми от Габрово - това беше първото ни излизане заедно извън София, още като гаджета...<br />Прегръдка!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-70626336930799016232014-12-02T21:29:29.601+02:002014-12-02T21:29:29.601+02:00Прегръдки, Хриси! Прегръдки, Хриси! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02836157111677292696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-31367184671422096242014-12-02T15:58:26.285+02:002014-12-02T15:58:26.285+02:00И аз благодаря, страшно интересна рецепта и технол...И аз благодаря, страшно интересна рецепта и технология. Хриси, чудесни са! :)<br />Поздрави сърдечни!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-3894359181597131942014-12-02T15:17:29.375+02:002014-12-02T15:17:29.375+02:00И аз ти благодаря, Иле за стимула, да направя фъчо...И аз ти благодаря, Иле за стимула, да направя фъчовете, които са известни само по Габровският край! <br />В най-скоро време и ще ги опиташ :) <3Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-42292905859062542042014-12-02T14:55:19.985+02:002014-12-02T14:55:19.985+02:00Хриси, благодаря ти от сърце за труда, който полож...Хриси, благодаря ти от сърце за труда, който положи да намериш рецептата, да го направиш и популяризираш този невероятен сладкиш от Габровският край! Благодаря ти, от все сърце, че си приятел и добър човек! <3 Ще го направя при първа възможност! <3 Справила си се чудесно! А фъча е невероятен на вкус! Заслужава си да се направи!<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02836157111677292696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-6025189681198741912014-12-02T11:35:31.233+02:002014-12-02T11:35:31.233+02:00Отваряй вратата да ти подхвърля някой фъч :)))
При...Отваряй вратата да ти подхвърля някой фъч :)))<br />Пристига с една голяма прегръдка! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-89619684323814833122014-12-02T11:22:27.755+02:002014-12-02T11:22:27.755+02:00За първи път правя фъчове и незнам дали стават със...За първи път правя фъчове и незнам дали стават със смлени орехи, но предполагам, че няма да има проблем. Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-44648242823739024522014-12-02T11:20:42.844+02:002014-12-02T11:20:42.844+02:00Ванилията се слага с разбивнето на белтъка. Много ...Ванилията се слага с разбивнето на белтъка. Много се извинявам за пропуска. Сега ще поправя публикацията. :)Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-79303772539338312662014-12-02T10:51:36.434+02:002014-12-02T10:51:36.434+02:00Прощавайте в кой момент се слага ванилията?Прощавайте в кой момент се слага ванилията?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-89407234226602761352014-12-02T10:16:38.572+02:002014-12-02T10:16:38.572+02:00А може ли да се направят със смлени орехи за хорат...А може ли да се направят със смлени орехи за хората без зъби? Поздрави!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2184991249496390074.post-80455975415562173742014-12-02T10:04:55.839+02:002014-12-02T10:04:55.839+02:00Бре, че интересно! Ей това с ключа ме смая!
Искам...Бре, че интересно! Ей това с ключа ме смая! <br />Искам да ги опитам тези капризни фъчове! <br />Хубав ден! Прегръдка!Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.com